Om oss

Haugli Bakeri har servert bakeri og konditorvarer siden 1924. Vi er i dag en markedsledende kjede av bakeributikker på Karmøy, Haugesund og Tysvær.

Vi har eget bakeri som forsyner butikkene med deigemner. Disse blir hevet og stekt i hver enkel butikken, og blir servert rykende ferske. Vårt mål er å ha ferskest mulig produkter i butikken igjennom hele dagen. I tillegg legger vi stor vekt på å skape miljøer du som kunde skal trives i.

Vi ønsker også å gi våre kunder god kaffe. En god kaffe krever gode råvarer, profesjonelt utstyr, faglig kunnskap og trening.

Vi har en visjon om å være best på ekte håndverk.

Våre verdier er:

  • Engasjerte
  • Nær og personlig
  • Nytenkende

– Dette betyr at vi er engasjerte håndverkere som bryr seg om produktene og har omhu for kundene. Alle våre kunder er gjester og vi skal ha et nært og personlig forhold til kundeservice. Vi vet at kundene ønsker det beste og vi strekker oss hver dag for å komme opp med nye løsninger, nye produkter og nye måter å begeistre våre kunder på.

Slik lages de beste produktene!

De beste produktene lages av de beste ingredienser og stor omhu. For oss er bakeriyrket et håndverk som det tar årevis å bygge opp. Vi ønsker å ha den største kompetansen, samt at vi bruker…ja, omhu til å bake hvert eneste produkt.

Vi har flere bakeri i regionen og kan derfor levere ferske produkter direkte til butikkene eller direkte til kundene. Vi steker til og med produkter i butikkene slik at du skal få den beste opplevelsen som er mulig.